ПСЖ изгуби важен нападател за битката с Барселона в Шампионска лига


ПСЖ изгуби важен нападател за битката с Барселона в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1219 0

Аржентинският нападател Анхел Ди Мария ще пропусне първия мач на Пари Сен Жермен от осминафиналите в Шампионска лига срещу Барселона, потвърди старши треньорът на парижани Маурисио Почетино. Ди Мария получи травма на бедрото по време на успеха над Марсилия с 2:0 в Лига 1 в неделя и „няма да бъде на „Камп Ноу“ на 16 февруари.

„Анхел е важен играч за нас, но разполагаме с голям състав, който може да ни спечели мачове“, каза още бившият наставник на Тотнъм. Ди Мария, 32-годишното бившо крило на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, е непрестанно в титулярния състав на Почетино след идването му през декември, формирайки страхотна атака заедно с Неймар, Килиан Мбапе и Мауро Икарди.

Независимо от лошите новини за Ди Мария, миналогодишният финалист в най-престижния европейски клубен турнир се надява да разчита на титулярния страж под рамката Кейлор Навас, който се очаква да се завърне от травма на слабините и да поднови тренировки по-късно през тази седмица.

Преди дни наставникът на Барселона Роналд Куман се ядоса на Анхел ди Мария заради призивите му към Меси да премине в ПСЖ (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички