Защо Манчестър Сити е с едни гърди пред ПСЖ в битката за Меси?


Защо Манчестър Сити е с едни гърди пред ПСЖ в битката за Меси?
Снимка: Getty Images/Guliver

1557 0

Манчестър Сити има по-големи шансове към днешна дата да спечели битката за подписа на Лионел Меси след края на сезона, отколкото има Пари Сен жермен. причината за това е начинът, по който в двата клуба се отнасят към въпроса с възможното привличане на капитана на Барселона, пише "ESPN".

И двата клуба искат да привлекат аржентинеца след изтичането на договора му с каталунците. От Сити внимателно следят развитието на ситуацията, избирайки тактика, която е противоположна на тази на ПСЖ. В Париж пък няколко от футболистите, треньорът на тима и спортният директор се изказаха по темата и говориха открито за желанието на клуба да подпише с нападателя.

Източник на "ESPN" в Барселона твърди, че подходът на ПСЖ към звездата е грешен: те грешат, използвайки тази стратегия, тъй като Меси не харесва целия този медиен шум и коментарите от Париж. От Манчестър Сити планират да започнат активно да работят по трансфера на шесткратния носител на "Златната топка" през март или април. А преговарял ли е с Меси някой от тези клубове към момента вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички