Лионел Меси "грейна" с екип на ПСЖ на корицата на France Football (СНИМКА)


Лионел Меси "грейна" с екип на ПСЖ на корицата на France Football (СНИМКА)
Снимка: Instagram

3582 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси се появи на корицата на френското списание France Football с екип на ПСЖ. Разбира се, става въпрос за колаж на изданието, което всяка година връчва "Златната топка" - наградата, която именно Меси е печелил рекорден брой пъти (6).

Както е известно, договорът на Меси с Барселона изтича през лятото и поне засега няма признаци, че той ще поднови контракта си с каталунците. В последните месеци усилено се спекулира с бъдещето на аржентинеца, като два клуба са основните замесени - Манчестър Сити и ПСЖ.

Във Франция непрестанно се говори, че Меси ще заиграе в Париж, а роля за това има и бившият му съотборник в Барселона Неймар, с когото са много добри приятели. Освен това в ПСЖ са готови да удовлетворят финансовите изисквания на Меси, за които е известно, че са изключително високи.

В допълнение към това, в момента треньор на ПСЖ е Маурисио Почетино, който е аржентинец и би се разбирал отлично със своя сънародник Меси. Кога се очаква Меси да реши бъдещето си - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички