Куман се ядоса на Ди Мария заради призивите към Меси да иде в ПСЖ


Куман се ядоса на Ди Мария заради призивите към Меси да иде в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1142 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман се ядоса на думите на Анхел Ди Мария от ПСЖ, който коментира евентуален трансфер на Лионел Меси във френския клуб. Аржентинското крило каза след успеха на ПСЖ над Ним, че се надява на трансфера на сънародника му при тях и че има много възможности за това.

"Това ми се струва неуважително. Някой може да греши, казвайки такива неща. Не е честно, не мисля, че е уважително към Барселона да се говори така за нашия играч. Те говорят много за Лео, който играе за Барселона. Освен това ни предстои мач с ПСЖ в плейофите на Шампионска лига", заяви Куман, цитиран от "Marca".

Договорът на Меси с каталунския клуб важи до лятото на тази година. През миналото лято звездата опита да напусне клуба, но отчасти и по принуда реши да изпълни договора си докрай. Основните претенденти за 33-годишният нападател са ПСЖ и Манчестър Сити. Преди няколко месеца Ди Мария призна, че е уговарял Меси да премине в ПСЖ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички