Профилът на Шампионска лига напомни: Какво причини Неймар на Байерн през 2021 г. (ВИДЕО)


Профилът на Шампионска лига напомни: Какво причини Неймар на Байерн през 2021 г. (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

3282 0

Един от двата най-звездни двубоя на осминафиналите в Шампионска лига противопоставя ПСЖ - шампиона на Франция, срещу първенеца на Германия Байерн Мюнхен. Мегасблъсъкът идва още в първия ден, в който се подновява най-престижния европейски клубен турнир.

Часове преди срещата официалният профил на УЕФА Шампионска лига в социалната мрежа Twitter пусна любопитна публикация. В нея е побрано най-доброто от Неймар от сблъсъците между двата колоса през 2021-ва година.

Тогава парижани успяха да продължат напред, след като спечелиха първата среща с 3:2, а във втория двубой загубиха у дома с 0:1. Тогава все още важеше правилото за гол на чужд терен, което се оказа решаващ фактор.

Трябва да отбележим обаче, че в онези две срещи Байерн Мюнхен имаше смазващо предимство по отношение на създадените положения. Това важи особено за мача, в който ПСЖ победи с 3:2. Тогава Байерн имаше 31 опита за гол срещу... 6 на сметката на французите.

Можете да видите и ключовото представяне на Неймар оттогава чрез видеото по-долу в материала. Мачът между двата отбора днес (14.02) ще започне в 22:00 часа българско време. Ще можете да следите ПСЖ - Байерн Мюнхен НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички