Екс селекционер на България сподели какво ще попречи на ПСЖ срещу Байерн Мюнхен


Екс селекционер на България сподели какво ще попречи на ПСЖ срещу Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images / Guliver

1434 0

Бившият селекционер на България - Лотар Матеус, сподели очакванията си от предстоящия сблъсък на осминафиналите в Шампионска лига между ПСЖ и Байерн Мюнхен

Двете срещи ще се изиграят на 14-и февруари и 8-и март, като германската футболна легенда е категорична в развоя на крайния изход от съперничеството.

61-годишният ветеран прогнозира, че Байерн Мюнхен ще елиминира класния си съперник, като Матеус не пропусна и да подчертае какво ще попречи на парижани срещу баварците:

"Байерн ще победи ПСЖ и ще стигне до четвъртфиналите на Шампионската лига. Меси, Неймар и техните съотборници бяха елиминирани от Купата на Франция след загуба от вечния съперник Олимпик Марсилия. В първенството беше загубен важен мач с Монако. Освен това има спекулации около бъдещето на Неймар, Мбапе е контузен.

Спрямо тях Байерн е на върха. ПСЖ може да блести, но и постоянно се разпада. Мисля, че Байерн е по-силен, по-бърз и по-гладен за победа", сподели Матеус за германския Sky Sport.

Двубоят тази вечер между ПСЖ и Байерн Мюнхен и от 22 часа българско време и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Ето къде може да гледате ПСЖ - Байерн Мюнхен НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички