ПСЖ - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала в Шампионска лига?


ПСЖ - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

9757 0

Тази вечер (14 февруари) ПСЖ е домакин на Байерн Мюнхен в първи 1/8-финален сблъсък от турнира Шампионска лига! Реваншът е насрочен за 8 март.

Френският гранд е лидер в Лига 1 с актив от 54 точки (55:20 голова разлика), но в момента е в серия от две поредни загуби - 1:2 от Олимпик Марсилия на 1/8-финалите за Купата на страната и 1:3 срещу Монако в шампионатна среща от 23-ия кръг.

Баварският колос оглавява Бундеслигата със сбор от 43 пункта (59:18 голова разлика), а през отминалия уикенд загря за парижани с 3:0 срещу Бохум на "Алианц Арена", което беше трети пореден успех във всички надпревари. 

За последно ПСЖ и Байерн Мюнхен премериха сили през сезон 2020/21, когато се срещнаха на 1/4-финалите в Шампионска лига. Тогава французите продължиха напред заради повече голове на чужд терен, след като спечелиха с 3:2 в Германия, а на свой терен загубиха с минималното 0:1.

*Двубоят на "Парк де Пренс" довечера ще стартира в 22:00 ч. (българско време) и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Max Sport 3". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на ПСЖ - Байерн Мюнхен НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички