Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес отсече: Килиан Мбапе вече е забравен!


Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес отсече: Килиан Мбапе вече е забравен!
Снимка: Getty Images

4313 0

75-годишният президент на Реал Мадрид Флорентино Перес застана пред "Movistar" и "TVE" след триумфа на Кралския клуб във финала на Шампионска лига срещу Ливърпул и отсече, че сагата с Килиан Мбапе вече е забравена:

"Реал Мадрид винаги ще работи върху привличането на най-добрите играчи, но Мбапе вече е забравен. Нищо не се случи с него, ние имахме перфектен сезон и той вече е забравен проблем. Тази вечер няма никакъв Мбапе, има празник за Реал Мадрид", каза в началото боса на "белия балет".

"Това е един заслужен трофей от Шампионска лига. Изправихме се срещу много трудни отбори, но ги преодолявахме един по един. Трофеят е плод от усилията на всички - играчи, треньори и фенове".

Относно представянето на Тибо Куртоа срещу мърсисайдци Флорентино каза следното: "Той направи зашеметяващ сезон, той е най-добрият вратар в света и точно затова го взехме на "Бернабеу". Той е фен на Реал Мадрид и Карло Анчелоти е прав, когато казва, че разликата между нас и останалите е, че нашите играчи са фенове на клуба".

Вижте още: 62-годишният рекордьор Карло Анчелоти: Не мога да повярвам, не мога да повярвам

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички