На Острова посочиха причината за слабия Челси - Греъм Потър не е виновникът


На Острова посочиха причината за слабия Челси - Греъм Потър не е виновникът
Снимка: Getty Images

4932 0

Феновете на Челси определено не са очаквали техният тим да се намира в толкова слаба форма. Бившият нападател на Уест Хям пък - Франк Макавени, посочи ключовата причина, която може да остави Челси извън класиране в топ 4.

Според бившият футболист лондончани се нуждаят от изявен голмайстор, който да носи голове на тима. Макавени вярва, че Кай Хаверц не е човекът, който трябва да води атаката на тима.

"Мисля, че Челси ще продаде много играчи това лято. Това не са играчи на Потър. Мисля, че затова Греъм Потър получава толкова време. Не мога да разбера защо клуб с размерите на Челси няма централен нападател – просто не ми го побира умът", каза Макавени за "Football Insider".

"Кай Хаверц не е за лондончани, той може да е добър другаде, но не и за Челси – те отчаяно търсят голмайстор в момента. Това ще бъде тяхната грешка, ако не се доберат до европейските турнири през следващия сезон", добави Макавени.

Кризата в Челси продължава

Според мнозина това е ужасяващ сезон за "сините" . Те спечелиха само два от последните си 15 мача във Висшата лига и са десети в класирането, като изостават от четвъртия Тотнъм с цели 14 пункта. Челси е отбелязал само веднъж в последните си 6 срещи във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Собственикът на Челси купува тим от Лига 1?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички