Милан и Арсенал в трансферна битка за звезда, получаваща 350 000 паунда седмично?


Милан и Арсенал в трансферна битка за звезда, получаваща 350 000 паунда седмично?
Снимка: Getty Images

13808 0

Една от големите звезди на английския футбол - Рахийм Стърлинг, е апетитна хапка за много клубове през летния трансферен прозорец. Нападателят на Челси е силно желан от Милан, информира "GiveMeSport".

"Росонерите" виждат в техничното крило перфектната смяна на Рафаел Леао при евентуално напускане на португалеца след края на сезона. Един от желаещите го клубове е именно Челси, което би могло да помогне при евентуална сделка между двете страни. 

За целта обаче италианският гранд ще трябва да спори и с Арсенал. "Артилеристите" отдавна проявяват интерес към Стърлинг, който от своя страна не е в перфектни взаимоотношения с ръководството на "сините", породено и от игровата криза в отбора.

Договорът на Леао с Милан изтича следващата година, а преговорите за евентуално негово удължаване са в застой. Предвид неразбирателството с бързоногия португалец, Милан вижда алтернатива в Стърлинг. Англичанинът обаче прибира 350 000 паунда седмично на "Стамфорд Бридж", което би се оказало проблем за "росонерите".

Ръководството на Челси от своя страна е решено да не се размине с най-голямата си цел Леао. Клубът вече е приготвил изумителна оферта за правата на нападателя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички