Последният път, в който Кристиано Роналдо срещна Порто, вкара един от най-красивите си голове (ВИДЕО)


Последният път, в който Кристиано Роналдо срещна Порто, вкара един от най-красивите си голове (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1536 0

Кристиано Роналдо се завръща в любимия си турнир Шампионска лига. Португалецът ще се завърне в родната си страна, за да гостува на местния гранд Порто с клубния си Ювентус в първи осминафинален двубой между двата отбора.

Стадионът на "драконите" пази добри спомени за Кристиано от последната му визита там. През април 2009 година Манчестър Юнайтед гостува на Порто в четвъртфинал от Шампионска лига, като именно гол на Роналдо класира "червените дяволи" напред.

Попадението обаче е просто зашеметително, като безспорно е едно от най-красивите в богатата кариера на играча. Неслучайно той печели единствената си награда "Пушкаш" (за най-красив гол за годината) именно през 2009 година с този гол.

Оказва се дори, че самият Кристиано Роналдо е толкова доволен от този гол, че си е направил негово копие на диск, за да може да го гледа, когато си пожелае. А тази вечер той ще се опита да реализира поредни попадения в любимия си турнир. Роналдо ще се изправи и срещу свой добър приятел. Ето какво сподели Пепе преди сблъсъка си с Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички