Ювентус без двама ключови играчи за визитата на Порто в Шампионска лига


Ювентус без двама ключови играчи за визитата на Порто в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1086 0

Италианският шампион Ювентус ще бъде без централния си защитник Леонардо Бонучи и полузащитника Паоло Дибала за първия осминафинал от Шампионска лига срещу Порто. Това обяви старши треньорът на "бианконерите" Андреа Пирло.

Той разкри по време на онлайн пресконференция, че уелският халф Аарън Рамзи ще се върне в състава за визитата в Португалия в сряда. „Рамзи е на разположение, Дибала не е готов, Бонучи е аут“, каза Пирло. „Старата госпожа“ вече обяви, че колумбийското крило Хуан Куадрадо ще пропусне двубоя поради травма на бедрото.

Аржентинецът Дибала, който е извън игра от средата на януари с проблем в коляното, поднови тренировки, но не е готов за игра. „Липсват ни головете на Дибала и не можехме да разчитаме на него до тук много често, надявам се той да бъде нещо като нова покупка за нас и да бъде по-често в състава“, допълни наставникът на „бианконерите“.

Бонучи пък има лек физически проблем. И двамата проблеми футболисти ще пътуват в крайна сметка за Португалия, за да са близо до отбора, завърши Пирло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички