Пепе: За първи път играя срещу най-добрия играч в света - Кристиано Роналдо


Пепе: За първи път играя срещу най-добрия играч в света - Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2038 0

Жребият за осминафиналната фаза в Шампионска лига противопостави отборите на Порто и Ювентус. "Бианконерите" са големият фаворит от двойката, но въпреки това "драконите" не излизат като обречени и ще се борят за успеха.

Мачът противопоставя двама приятели в лицето на Пепе и Кристиано Роналдо. Те са играли като съотборници много пъти, както за бившия им отбор Реал Мадрид, така и за националния отбор на Португалия. Бранителят коментира това часове преди сблъсъка.

"Надяваме се да победим, но знаем, че ще е много трудно. Ювентус е отбор, който може да разчита на някои страхотни играчи, включително най-добрия в света Кристиано Роналдо, така че няма да е лесно. Ще дадем най-доброто от себе си и ще следване указанията на треньора за двата мача.

Ще е специално да се изправя срещу Роналдо. Всъщност, никога не съм играл срещу него в кариерата си. Обаче съм тренирал много пъти с него. Това е Порто срещу Ювентус повече, отколкото Пепе срещу Роналдо. Надявам се да успеем да победим Ювентус за първи път" - сподели Пепе.

А къде да гледаме Порто - Ювентус в Шампионска лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички