Поредна контузия в Барселона - халф приключи с футбола за 2022 година?


Поредна контузия в Барселона - халф приключи с футбола за 2022 година?
Снимка: Getty Images

2373 0

Барселона не се класира за 1/8-финалите в Шампионска лига, но все пак успя да завърши тазгодишното си участие в груповата фаза на турнира с победа, тръгвайки си с 3 точки от визитата на Виктория Пилзен след успех с 4:2.

Все пак, каталунците отново дадоха свидна жертва, след като дефанзивният халф Франк Кеси получи травма срещу чехите и се наложи да напусне терена в 67-ата минута.

"Мисля, че нарани бедрения си мускул. Той изигра един добър мач в средата на терена, спечели доста единоборства и показа постоянство от първата минута до момента на смяната", каза старши треньорът Шави след мача срещу Виктория.

"Sportsmole.co.uk" обаче твърди, че контузията на полузащитника от Кот д’Ивоар не е лека и той ще бъде извън терена за период от 6 седмици! Става въпрос за разкъсване на мускулни влакна в бедрото, а това де факто означава, че Кеси приключи с футбола през 2022 година. Преди старта на Световното първенство в Катар Барса има да изиграе само още две срещи - домакинство на Алмерия (5 ноември) и гостуване на Осасуна (8 ноември).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Златан Ибрахимович: Моят най-лош спомен? Мисля, че беше в Барселона!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички