Пянич: Ще разказвам на внуците си за Меси и Роналдо


Пянич: Ще разказвам на внуците си за Меси и Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1259 0

Босненската звезда на Барселона Миралем Пянич заяви, че ще разказва на внуците си, че е имал възможността да играе в един отбор както с Лионел Меси, така и с Кристиано Роналдо. Полузащитникът ще излезе срещу бившия си тим Ювентус утре вечер, когато каталунците гостуват на „Алианц стейдиъм“ в двубой от груповата фаза на Шампионската лига.

„Много съм щастлив, че се завръщам отново тук. Това е емоционален момент за мен. Изкарах четири години тук и имам много хубави спомени. Радвам се, че се връщам тук и имам възможност отново да видя хората, с които съм работил. Радвам се, че мога да се видя с отбора и целия треньорски състав, но трябва да се подготвя за много труден мач срещу силен опонент, който иска да спечели първото място също като нас. Трябва да сме подготвени“, заяви Миралем Пянич на днешната пресконференция.

„Невероятно е, че имам възможността да играя с Меси и Роналдо. Те са истински феномени. Страхотно е да си взаимодействам с тях на терена. Ще разказвам на внуците си, че те са едни от най-силните футболисти на всички времена и аз съм имал възможността да играя и с двамата, не всеки може да се похвали с такова нещо. Меси знае много добре за ситуацията с Роналдо. Той гледа новините, подготвя се за утрешния мач. Надявам се, че той ще изиграе страхотна среща утре“, добави Миралем Пянич.

 А ето какви критики отправи Пянич към бившия треньор на Ювентус Маурицио Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички