В Италия: Разследват Кристиано Роналдо за нарушаване на здравния протокол за COVID-19


В Италия: Разследват Кристиано Роналдо за нарушаване на здравния протокол за COVID-19
Снимка: Gulliver/GettyImages

2347 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е обект на разследване от италианската прокуратура. Това обяви спортният министър на Италия Винченцо Спадафора, който продължава задочния си конфликт с португалския футболист.

По-рано през месеца Кристиано Роналдо даде положителен резултат за коронавирус и трябваше да се самоизолира. Португалецът беше обвинен от Спадафора, че е нарушил здравния протокол - нещо, което Роналдо определи като "лъжа".

Впоследствие Спадафора му отвърна, че "известността не му дава право да лъже". От последното изявление на спортния министър става ясно, че Роналдо вече е обект на разследване. "Кристиано наруши протокола. Има разследване на прокуратурата, за да го докажат. Вирусът ни научи, че никой не е изключение", заяви Спадафора.

Все още не е ясно дали Роналдо ще може да участва в мача срещу Барселона в сряда. Според някои португалецът е дал трети пореден положителен тест, но според други източници това не е така и той ще може да играе срещу Барса, ако даде два последователни отрицателни теста преди срещата. Самият Роналдо се надява, че ще може да играе срещу Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички