"Побързай, иначе няма да играеш" - как Бензема "едва не пропуснал" мача с Челси


"Побързай, иначе няма да играеш" - как Бензема "едва не пропуснал" мача с Челси
Снимка: GettyImages

7660 0

Голмайсторът на Реал Мадрид и една от най-ценните фигури в отбора - Карим Бензема, снощи отново забоде хеттрик. Под обстрела на нападателя този път попадна вратата на Челси в 1/4-финалния мач от Шампионска лига, който се изигра на "Стамфорд Бридж". Бензема вкара 3 гола и в предния кръг срещу отбора на ПСЖ. 

"Лос бланкос" обаче са били на косъм от това да останат без звездата си в нападение. Това стана ясно от забавен акцент от интервюто на наставника на "белите" - Карло Анчелоти, след двубоя. 

"Преди мача Бензема не успя да намери пропуска си за достъп до стадиона. Казах му да побърза или няма да може да играе. За щастие го откри", коментира треньорът пред Amazon Prime, разбира се, в шеговит тон. 

Французинът играе фантастичен сезон въпреки напредналата си "футболна" възраст. Със своите 37 гола той е сред фаворитите за спечелването на Златната топка.

"Бензема става по-добър с всеки изминал ден - като хубаво вино. Той все повече се утвърждава като лидер, чувства се все по-уверен в този отбор. Мисля, че това прави разликата", добави Анчелоти за 34-годишния си възпитаник. 

Междувременно голмайсторът очаква пристигането на Мбапе на "Сантяго Бернабеу" и вярва, че двамата ще вкарват двойно повече за "Белия балет"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички