Обяснение: Защо Кевин де Бройне отпразнува Шампионска лига с тениска на друг английски клуб? (ВИДЕО)


Обяснение: Защо Кевин де Бройне отпразнува Шампионска лига с тениска на друг английски клуб? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3482 0

Манчестър Сити постигна дългоочаквания и исторически триумф в Шампионска лига след победа с 1:0 над Интер на 10-и юни. Последваха куп бурни празненства, момент от които остави озадачени феновете на "гражданите".

Суперзвездата на тима - Кевин де Бройне, се появи сред привърженици и съотборници в екипа на Шефилд Уензди, с което изненада всички. Проявата му обаче има своето обяснение. 

Причината

Белгийският полузащитник избра да отпразнува с фланелка на "кукумявките" от 90-те години на миналия век. Феновете мигновено съзряха, че става въпрос за закачка спрямо съотборника му Кайл Уокър, който в по-ранен етап от кариерата си се подвизава в Шефилд Юнайтед. Съществува обаче и далеч по-реалистична версия.

В социалните мрежи се разпространи снимка на бившия капитан на Уензди - Глен Ловенс, заел мястото си на трибуните във финалната среща на "Ататюрк". Той също носи тениска на бившия си тим, която по-късно по информации предава на халфа.

"The Mirror" съобщава, че половинката на Де Бройне - Мишел, е в близки взаимоотношения с с тази на Ловенс - Елеонора. Така се и вярва, че нидерландецът е стигнал до аса на "гражданите".

Доста по-бурно трофея отпразнува Джак Грийлиш, който дори стигна до безпомощно състояние (СНИМКА).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички