След щур купон и много алкохол: Ас на Манчестър Сити за малко да се озове в инвалидна количка (СНИМКА)


След щур купон и много алкохол: Ас на Манчестър Сити за малко да се озове в инвалидна количка (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

3600 0

Манчестър Сити осъществи мечтания требъл, триумфирайки в Шампионска лига, Висшата лига и ФА Къп. Футболистите на "гражданите" напълно заслужено се отдадоха бурни празненства, част от които обаче прекрачиха границата.

Извън контрол

Познатият със склонността си към купоните Джак Грийлиш е оползотворил най-бурно дадената почивка след емоционалния сезон, информира "The Sun". 

Изданието съобщава, че нападателят прекалил до такава степен с алкохола и празненствата, че неговият съотборник Кайл Уокър се принудил да го придържа и дори да му предложи инвалидна количка, с която да го откара до летището.

Това се случило по време на завръщането на отбора от Ибиза, където се е състояло партито. Твърди се, че в Манчестър Сити се отдали на 12-часов купон по случай на най-успешния сезон в историята на клуба.

Обратно у дома

По-късно, понеделник вечер, "гражданите" се насочиха към собствения си град, за да обиколят улиците му с отворен автобус, празнувайки заедно десетките хиляди фенове (ВИДЕО).

Фланговият състезател трябва да се вземе в ръце, тъй като му предстоят ангажименти с националния отбор на Англия още петуък, когато "трите лъва" имат евроквалификация срещу Малта.

Как изглежда групата на Гарет Саутгейт за срещата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички