"Моля те, не си отивай": Алкохолът в Грийлиш пропя - опитва да задържи титуляр на Манчестър Сити (ВИДЕО)


"Моля те, не си отивай": Алкохолът в Грийлиш пропя - опитва да задържи титуляр на Манчестър Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4107 0

Джак Грийлиш продължава да бъде в центъра на вниманието около купоните на Манчестър Сити след спечеления трофей в Шампионска лига, с който бе затвърден и требълът. Този път обаче английският полузащитник "блесна" по по-различен начин.

Грийлиш влезе в ролята на добър съотборник, който убеждава друг играч на английския шампион да остане в клуба. "Моля те, не си отивай" - пее 27-годишният футболист към свой съотборник, за когото усилено се твърди, че може да напусне "Етихад Стейдиъм".

Става въпрос за Бернардо Силва. Бившият халф на Монако е силно желан от френския шампион ПСЖ. Португалецът се превърна в изключително важна и ключова част от сметките на Пеп Гуардиола, като в най-важните мачове в края неизменно бе титуляр.

Парижани плануват подобен ход още от март месец, но Сити ще иска сериозна сума за потенциалния трансфер. Директорът на ПСЖ Луис Кампос е големият коз, тъй като е в отлична връзка с Бернардо от престоя му в Монако.

Можете да видите как Силва бива убеждаван да не ходи ПСЖ чрез кадрите по-долу в материала. Купонджията на Манчестър Сити Джак Грийлиш пък бе като зомби на други кадри - бутайки се в съотборник (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички