В Англия се добраха и до плановете на Гуардиола след Манчестър Сити


В Англия се добраха и до плановете на Гуардиола след Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

3833 0

Британското издание "The Guardian" продължава днес с разкритията за бъдещето на Хосеп Гуардиола. След като разкри кога той ще напусне Манчестър Сити, авторитетната медия поясни и с какво би могъл да се занимава испанецът, след като си тръгне от "Етихад".

Информацията гласи, че след края на престоя си в Сити Гуардиола планува да стане национален селекционер. На кой отбор обаче би могъл да стане треньор изданието няма информация, но не е изключено той да последва Луис Енрике и да води Испания.

Според "The Guardian" наставникът е възнамерявал да поработи в клуб от италианската Серия А, за да може да се похвали с успехи в 4 от 5-те най-силни европейски първенства. Плановете му обаче са се променили и сега приоритет е да работи с национален отбор.

Гуардиола е начело на английския гранд вече 7 години, като успя да спечели 14 трофеи. Върхът на престоя му в Манчестър е настоящият сезон, в който той спечели златен требъл. А ето за какво Гуардиола се примоли на УЕФА и ФИФА след финала в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички