Нюкасъл загуби опитен боец, Хау засипа със суперлативи Борусия Дортмунд


Нюкасъл загуби опитен боец, Хау засипа със суперлативи Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images

2126 0

Нюкасъл загуби опитния си защитник Дан Бърн за дълго. Това обяви мениджърът на „свраките“ Еди Хау на пресконференцията си преди утрешното гостуване на Борусия Дортмунд в Шампионската лига.

31-годишният бранител падна на гърба си по време на победата на Нюкасъл с 1:0 срещу Арсенал в събота. Английският тим няма да разчита още на контузените Свен Ботман, Александър Исак, Хърви Барнс, Елиът Андерсън и Джейкъб Мърфи при визитата си в Дортмунд.

„Жълто-черните“ и Нюкасъл имат по 4 точки в група "F" на Шампионската лига. Германците победиха с 1:0 англичаните в предишната среща между двата тима.

"Дан ще бъде извън терена за известно време. има проблем, който го мъчи от доста време, но не може да спекулираме за времето, в което няма да играе. Губим важен човек на ключова позиция в състава. Трябва да се справим с липсата му", заяви Хау на брифинга си.

"Трябва да печелим във всеки един двубой. Това са нашите цели в дългосрочен план. Подготвяме се за победи преди мачовете ни. Тази среща не се отличава от останалите", каза още Еди Хау.

"Те са топ отбор и разполагат с играчи, които могат да ни наранят. Има пълно уважение от наша страна, но се надявам, че този път малките моменти ще са в наша полза, заяви още  мениджърът на свраките.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Луис Енрике преди мача в Милано: Трябва да забравим двубоя в Париж

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички