Еди Хау след паметното 8:0 за Нюкасъл - "Показахме, че сме гладни за голове и за успехи"


Еди Хау след паметното 8:0 за Нюкасъл - "Показахме, че сме гладни за голове и за успехи"
Снимка: Getty Images

568 0

Старши треньорът на Нюкасъл - Еди Хау, поздрави футболистите си за боя над Шефилд Юнайтед с 8:0 при гостуването на "свраките" от 6-ия кръг на английската Висша лига.

Осем различни играчи се разписаха във вратата на Уесли Фодарингъм, а тимът изравни рекорда си за най-изразителен успех (от 1999-а година), когато със същия резултат бе сразен Шефилд Уензди.

"Представянето ни беше много добро. Не знам дали е било съвършено, защото ние винаги се стремим към това да подобряваме някой детайл. Но, аз съм доволен от футболистите. Започнахме мача много добре, вкарахме ранен гол, който ни успокои. След това играхме чудесен футбол. Показахме, че сме гладни за голове и за успехи", заяви 45-годишният Хау след последния съдийски сигнал.

"Мисля, че всички в отбора са много мотивирани. Кампанията е дълга и тепърва ще имаме много препятствия за преодоляване, но в последните дни демонстрирахме, че се завръщаме към формата си от миналия сезон", допълни още мениджърът.

*За Нюкасъл предстои домакинство на Манчестър Сити от 1/16-финалите за Купата на Лигата (27-и септември), а след това домакинство на Бърнли от 7-ия кръг на Висшата лига (30-и септемри). На 4-ти октомври "свраките" пък приемат ПСЖ в сблъсък от втория кръг на груповата фаза в Шампионска лига!

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Срамната загуба на Шефилд от Нюкасъл роди нова категория "победи" във Висшата лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички