Новата звезда на Наполи с любопитно мнение за боя над Ливърпул в Шампионската лига


Новата звезда на Наполи с любопитно мнение за боя над Ливърпул в Шампионската лига
Снимка: GettyImages

1396 0

Новата звезда на Наполи Хвича Кварацхелия призна, че очаква тежък мач в Глазгоу срещу Рейнджърс във втория кръг от груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят да се проведе на 13 септември по програма, но бе отложен с ден за 14 септември заради смъртта на кралица Елизабет II.

Да играеш в Шампионската лига е мечтата на всеки играч. Мачът срещу Ливърпул беше специален и победата над един от най-добрите отбори в Европа показва какво можем да направим, не само да спечелим, но и да покажем такава игра“, коментира Кварацхелия пред „Daily Record“.

Шампионската лига току-що започна, но ние сме тук, за да се състезаваме. Радостни сме от резултата от мача с Ливърпул, но той не означава нищо за следващото ни изпитание срещу Рейнджърс“, призна грузинското крило. 

Те ще играят след загубата от Аякс и у дома, пред своите фенове, ще искат да ги зарадват с успех в Шампионската лига. Знаем, че това ще бъде трудно място и ще има наелектризирана атмосфера, но сме уверени, че можем да постигнем положителен резултат“, каза още Кварацхелия.

А ето какво е скритото съобщение на Кристиано Роналдо до треньора на Наполи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички