Скритото съобщение на Кристиано Роналдо до треньора на Наполи, какво написа португалецът?


Скритото съобщение на Кристиано Роналдо до треньора на Наполи, какво написа португалецът?
Снимка: Getty Images

2460 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед и световния футбол - Кристиано Роналдо, беше една от водещите теми по време на тазгодишния трансферен прозорец. Голмайсторът обаче удари на камък в опита си да напусне "червените дяволи" в търсене на нови подвизи в Шампионска лига.

Поради своите 37 години и висока заплата португалецът така и не съумя да си намери нов клуб. Байерн Мюнхен, Челси, Реал Мадрид, ПСЖ са част от отборите, с които агентът на футболиста Хорхе Мендеш не стигна до положителен отговор. В последния момент на масата се появи опцията нападателят да отиде в Наполи. 

Спортният журналист Алесандро Алчиато разкри, че в действителност преговори с италианския гранд са били проведени. Алчиато отиде дори още по-далеч, споделяйки информация, че самият Роналдо се е свързал с треньора на тима Лучано Спалети чрез "WhatsApp". 

Според журналиста португалецът е изпратил съобщение на наставника, съдържащо "Наистина ли искаш да ме тренираш"? Отговорът на специалиста не закъснял и той заявил "Разбира се, че бих искал". Клубът обаче не се съобразил с желанието на Спалети и отказал преговори с отбора от Висшата лига, поради поставените от отсрещна страна условия. 

Ето каква е ролята на Кристиано в уволнението на Томас Тухел от Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички