Преместиха мача Рейнджърс – Наполи от Шампионската лига


Преместиха мача Рейнджърс – Наполи от  Шампионската лига
Снимка: Getty Images

1447 0

Мачът между Рейнджърс и Наполи от Шампионска лига беше отложен с един ден. Двубоят трябваше да се изиграе на 13 септември, но вместо това ще се проведе на 14-и. Това ще е първият домакински мач на Рейнджърс в груповата на фаза на Шампионската лига след 12 години.

Причина е липсата на полиция, която да бди за сигурността около двубоя, тъй като голяма част от ресурсите й са ангажирани с процедури около погребението на кралица Елизабет II.

"Заради някои ресурсни ограничения, с които се сблъскват тези дни в полицията, както и организирането на събития, съпътстващи поклонението и погребението на Нейно величество Елизабет Втора, мачът е пренасрочен с 24 часа по-късно, се казва в официално съобщение на клуба от Глазгоу.

"Рейнджърс, разбира се признава, че промяната на датата може да причини неудобство на нашите верни привърженици. Ще бъде възстановена сумата, платена за билет, на тези от нашите фенове, които не могат да присъстват на срещата“, се казва още в прессъобщението.

В първия си двубой от тазгодишното издание на най-престижния европейски клубен турнир Наполи постигна забележителна победа с 4:1 над Ливърпул у дома. Рейнджърс от своя страна загуби тежко с 0:4 от Аякс в Амстердам.

А ето как Ливърпул реагира на 8-те най-тежки поражения под ръководството на Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички