Неймар отписа Барселона: Изживявам най-добрите си моменти в ПСЖ


Неймар отписа Барселона: Изживявам най-добрите си моменти в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Gulliver

2239 0

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар говори за успехите си с френския шампион. Бразилецът вярва, че е в най-добрата си форма след пристигането му в ПСЖ от Барселона за рекордната сума от 222 млн. евро през 2017г. По този начин Неймар малко или много раздуха слуховете за неговото евентуално завръщане в съставът на “блаугранас”. През трите си сезона в Пари Сен Жермен Неймар отбеляза 74 гола в 85 мача във всички турнири. Без съмнение бразилецът допринася много за успехите на парижани, но това, което наистина се иска е триумф в Шампионска лига.

“Научих много последните 3 години, имах страхотни изживявания, както и някои не чак толкова, защото бях контузен. С помощта на съотборниците ми успях да ги преодолея, както и да се съсредоточа върху това което наистина има значение – да превръщаме представянето ни на терена в титли”, каза Неймар пред официалния сайт на ПСЖ.

“Вярвам, че днес изживявам най-добрите си моменти в Париж. Ни създадохме семейство, заради голямата цел, която имаме пред себе си. Искаме да отбележим този сезон с Шампионска лига. Ще се борим за това, защото никога не сме били толкова близо”, завърши бразилецът.

В последните 2 сезона ПСЖ така и не успяваше да премине 1/8 финалите на най-престижния европейски турнир. Веднъж те отстъпиха от Реал Мадрид, и веднъж от Манчестър Юнайтед. Неймар обаче не успя да вземе участие в реванша срещу Реал Мадрид, както и в двата мача с Манчестър Юнайтед. ПСЖ има страхотната възможност да достигнат полуфиналите този сезон, те ще спорят за мястото си там с Аталанта. Италианския клуб обаче, се намира в страхотна форма, а предвид това, че победителят ще се реши в един двубой, и дума не може да става за подценяване. През този сезон Неймар е отбелязал 13 гола в Лига 1 и 19 във всички турнири за ПСЖ. По-рано пък се появи информация, че пандемията е провалила трансфер на Роналдо в ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички