ПСЖ отмъква Тиаго Алкантара под носа на Ливърпул


ПСЖ отмъква Тиаго Алкантара под носа на Ливърпул
Снимка: Guliver/Getty Images

2624 0

Считаният за “сигурен” трансфер на Тиаго в Ливърпул може и да не се осъществи. Пари Сен Жермен ще се опита да отмъкне полузащитника на Байерн под носа на мърсисайдци, твърди местното издание Le 10 Sport.

Френският шампион ще се опита да укрепи халфовата си линия за следващия сезон и Тиаго Алкантара е едно от възможните нови попълнения. Парижани също така са свързвани със Сергей Милинкович-Савич от Лацио, Исмаел Бенасер от Милан, и Тимо Бакайоко, който е собственост на Челси.

Тиаго направи пореден много добър сезон с екипа на Байерн и очаквано има кандидати за подписа му. Не е за подценяване и фактът, че договорът му с баварците изтича следващото лято. Това означава, че Байерн трябва да действа бързо, за да вземе повече пари за него.

Германският колос вече привлече Лерой Сане от Манчестър Сити и продажба на Тиаго би бил добър вариант за възвръщане на средства.

Преди седмица Клоп каза следното пред “Скай Спортс”: “Аз нямам представа кой ще играе за нас през следващата година, нямам какво да кажа в момента. Тиаго Алкантара е чудесен играч, но е играч на Байерн. Нямам какво повече да кажа.”

А коя е трансферна цел №1 на Ливърпул - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички