Пандемията от коронавирус провалила трансфер на Роналдо в ПСЖ


Пандемията от коронавирус провалила трансфер на Роналдо в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

3345 0

През пролетта Кристиано Роналдо е бил много близо до това да осъществи трансфер в тима на Пари Сен Жермен. Португалецът е бил недоволен в настоящия си отбор Ювентус, но сделката пропаднала заради пандемията от коронавирус.

През изминалата седмица португалската звезда завърши втория си сезон в Серия А, след като премина при „бианконерите“ от Реал Мадрид през 2018-та година. Роналдо бе критикуван, че не успя да донесе Шампионската лига в Торино, след като доминираше в турнира с екипа на „Лос Бланкос“ в годините преди това. Желанието му да играе с Килиан Мбапе и Неймар обаче почти го накарало да премине на „Парк де пренс“, съобщава ‘France Football’. 5-кратният носител на Златната топка имаше труден период в края на ноември, когато на няколко пъти бе заменян от треньора Маурицио Сари.

Кристиано Роналдо и неговият бранд са представлявали сериозен интерес от страна на катарските собственици на Пари Сен Жермен. Глобалната пандемия от коронавирус обаче е оказала сериозно влияние върху финансовото състояние на клуба и подобен трансфер няма да може да се осъществи през това лято. Преди броени дни Роналдо спечели втората си титла в Серия А с Ювентус и по всичко личи, че ще остане в отбора и през следващата кампания.

А ето кой е подал за най-много голове в кариерата на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички