Бартомеу: Трансферът на Неймар в Барселона не е възможен


Бартомеу: Трансферът на Неймар в Барселона не е възможен
Снимка: Getty Images/Guliver

1534 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу сложи край на спекулациите, че нападателят на ПСЖ Неймар ще се завърне в клуба. Босът е категоричен, че това няма да се случи със сигурност през това лято и обясни причините. Бартомеу коментира и възможния трансфер на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес.

"В създалата се ситуация трансферът на Неймар в Барселона не е възможен. ПСЖ също не иска да го продава, което има смисъл, защото той е един от най-добрите играчи в света. Миналото лято доста се постарахме да подпишем с него, но това лято даже няма да се опитваме", заяви президентът на каталунците пред "Спорт".

"Клубът загуби 200 милиона евро през март-юни. През сезон 2020/21 очаквахме да спечелим 1,1 милиарда евро, но сега ще бъде с 30% по-малко. Ако ситуацията не се подобри - няма хора на трибуните, в музеите или магазините, ще продължим да губим пари. Тази ситуация ще ни принуди да преразгледаме нашите планове за разходи. Трябва да се адаптираме", допълни той.

"Клубът комуникираше с Интер за Лаутаро в течение на последните няколко седмици, но преговорите са преустановени по взаимно съгласие. Създалата се ситуация не позволява осъществяването на крупни сделки", допълни Бартомеу. А защо Христо Стоичков нападна Бартомеу и Кике Сетиен вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички