ВИДЕО: В контрола на ПСЖ Неймар повтори дузпата на Рамос от шампионския мач на Реал


ВИДЕО: В контрола на ПСЖ Неймар повтори дузпата на Рамос от шампионския мач на Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

1743 0

След като сезонът в Лига 1 бе прекратен, френските отбори се насочиха се насочиха към приятелски двубои, за да са подготвени за европейските клубни турнири. В петък вечер шампионът ПСЖ игра срещу белгийския Васланд-Беверен, като го разгроми със 7:0.

Една от големите звездите на парижани - Неймар, отново успя да привлече вниманието към себе си с изпълнение на дузпа. В началото на второто полувреме при резултат 2:0 френският тим получи втора дузпа. Зад топката застана Неймар, който шеговито попита стражът в кой ъгъл иска да вкара.

След това бразилецът не би директно, а реши да подаде към Маури Икарди, който вкара за 3:0. Мадридските медии веднага направиха сравнение с изпълнението на Серхио Рамос и Карим Бензема в шампионския мач на Реал срещу Виляреал. Тогава Рамос изпълни с подаване именно към Бензема, но дузпата беше пребита заради едновременно нахлуване както на играчи на Реал, така и на Виляреал. Френският стрелец не сбърка и направи 2:0. Междувременно, големият враг Барселона поздрави Реал Мадрид за победата в Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички