ВИДЕО: Вратар спаси 3 дузпи за 120 секунди в младежката Шампионска лига


ВИДЕО: Вратар спаси 3 дузпи за 120 секунди в младежката Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2358 0

Най-престижният европейски клубен турнир във футбола Шампионска лига е към своя край, като остава да се изиграе единствено финалът на 23 август, който ще бъде между отборите на Байерн Мюнхен и ПСЖ. Този сезон в турнира определено не бе като миналите и заради променения формат, и заради многото изненади.

Оказва се обаче, че през настоящата кампания има за какво да се говори и в младежката Шампионска лига. И по-конкретно епизод от епичния двубой между РБ Залцбург и Олимпик Лион на четвъртфиналите, завършил при резултат 4:3.

Още в 10-ата минута французите получиха право да изпълнят дузпа. Тя бе изпълнена от Флоран да Силва, но вратарят спаси. Изпълнението обаче трябваше да бъде преповторено заради нахлуването на играч на РБ Залцбург в наказателното поле предварително. Да Силва стреля по същия начин, но героят Даниел Антош отново отрази. 

И този път дузпата трябваше да бъде бита наново, този път, защото стражът бе напуснал голлинията. При третото изпълнение Да Силва обърна ъгъла, но Антош спаси и 3-ия му опит. Вижте 3-те изпълнения във видеото по-долу.

А колко струва на ПСЖ да стигне финала в Шампионска лига и колко играчи общо бяха закупени през годините?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички