Байерн Мюнхен вкара 5 гола при обрат - отново е на върха в Бундеслигата (ВИДЕО)


Байерн Мюнхен вкара 5 гола при обрат - отново е на върха в Бундеслигата (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

750 0

Байерн Мюнхен и Аугсбург изигра същински спектакъл за неутралните фенове на германския футбол, след като си размениха общо 8 попадения, пет от които бяха в полза на домакините от “Алианц Арена”. По този начин играчите на Юлиан Нагелсман се наложиха над противника си с 5:3.

По този начин баварците поне временно отново са на върха в Бундеслигата, след като събраха 52 т. и ще се надяват Борусия Дортмунд да загуби пунктове в дербито срещу Шалке 04 тази вечер. Аугсбург пък остава на 7 точки от зоната на изпадащите - 12-то място. Днес те успяха да поведат чрез Бериша след три минути игра, но след четвърт час игра Кансело вкара първото си попадения за баварците. След още 4 започна и акцията на Павар, който в рамките на 16 минути вкара 2 попадения, а Сана оформи 4-1 в 45-тата минута.

През втората чат домакините продължиха да са по-настоятелните, но агресията на гостите даде резултат и се отърваха само с две попадения пасив. Първо Бериша от дузпа вкара второто си попадение в срещата, а след четвърт час - Дейвис, 75-тата минута, увеличи резултата до 5:2. Кардона пък дълбоко в редовното време вкара и осмото попадение в срещата за крайното 3:5.

Следете най-актуалните новини от Бундеслигата със SportLive.bg!

Вижте първото попадение на Жоао Кансело за Байерн Мюнхен:

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички