Ян Зомер спази на 50% обещанието си към Матайс де Лихт и докара 700 кг шоколад в Мюнхен (СНИМКА)


Ян Зомер спази на 50% обещанието си към Матайс де Лихт и докара 700 кг шоколад в Мюнхен (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2292 0

На 8 март Байерн Мюнхен победи ПСЖ с 2:0 в реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига и с общ резултат 3:0 се класира за следващата фаза в надпреварата.

В срещата на "Алианц Арена" Матайс де Лихт блесна с изчистване от голлинията при 0:0, което се оказа решаващо. Бранителят бе принуден да го направи, след като вратарят Ян Зомер допусна грешка при изнасянето на топката...

В часовете след последния съдийски сигнал тогава, Зомер бе заявил на шега, че, в знак на благодарност, ще остави камион пълен с швейцарски шоколад пред вратата на колегата си.

Е, оказва се, че националът на Швейцария изобщо не се е шегувал и е изпълнил намеренията си, макар и не на 100 процента. Зомер е докарал в Мюнхен камион със 700 кг шоколадови блокчета от швейцарския производител "Kägi", но той не е изпратен на Де Лихт, а на благотворителната организация за деца "Münchner Tafel" - постъпка, която надали ще разсърди защитника!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички