Мохамед Салах отправи послание от 6 думи към Реал Мадрид след обрата


Мохамед Салах отправи послание от 6 думи към Реал Мадрид след обрата
Снимка: Getty Images

20207 0

Египетският ас на Ливърпул - Мохамед Салах, получи това, което пожела - финал срещу Реал Мадрид. 

След като "червените" се класираха за последната среща в Шампионска лига, крилото на тима коментира, че предпочита "кралете" пред Манчестър Сити. 

Желанието му се сбъдна, след като "белия балет" осъществи епохален обрат срещу "гражданите" на Хосеп Гуардиола и, сякаш от нищото, след изоставане с 0:1 Реал стигна до 2:1 в добавеното време, а в продълженията стигна до крайното 3:1 и класиране за финала. 

Именно звездата на мърсисайдци бе един от първите, които реагираха на бруталния обрат. Той използва своя Instagram, за да отправи посланието си към "кралете". 

"We have a score to settle", гласи публикацията на Салах, чийто най-точен превод на български е следният: "Имаме сметки за уреждане". 

Египтянинът получи контузия още през първото полувреме на финала в Киев през 2018 година, когато Реал спечели с 3:1. Сега, според всички букмейкъри и редица анализатори, Ливърпул влиза в срещата на 28-и май като фаворит. 

Що се отнася Реал, обратът, който клубът направи срещу Сити, е тема №1 в света. Малцина са тези, които могат да обяснят как изобщо се е стигна до 2-та бързи гола в добавеното време на "кралете", а най-точно обяснение като че ли даде един от героите на вечерта на "Бернабеу" (четете подробности в линка). 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички