Спасителят на Реал Мадрид описа с една дума триумфа в Шампионска лига


Спасителят на Реал Мадрид описа с една дума триумфа в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

5134 0

Играчът на мача за Реал Мадрид срещу Манчестър Сити Тибо Куртоа коментира фамозния обрат на "Бернабеу", който класира "кралете за финала в Шампионска лига. Според белгийския страж, Реал е способен на абсолютно всичко и ще опита да спечели и трофея.

"С една дума - това е Реал Мадрид! Този клуб е способен на всичко. Направихме много важни спасявания - едно от мен, едно от Менди. Показахме, че във футбола всичко е възможно.

В продълженията бяхме просто по-добри. Направихме нещо невероятно. Преди това сякаш бъркахме пасовете във финалната част. Понякога трябва и малко късмет. С публиката и подкрепата им направихме това, което искахме.

Знаехме, че всичко може да се случи - стига да вярваме. Мисля, че отстранихме много големи отбори, които са изхарчили доста пари, за да стигнат до тази фаза на Шампионска лига. Това, което направихме в последните минути, беше невероятно", каза Куртоа след мача.

Още новини за Шампионска лига четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички