Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?


Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2593 0

Манчестър Юнайтед все още се надява да успее да се класира за елиминациите в Шампионска лига. За целта обаче "червените дяволи" трябва да победят сигурния първенец в групата Байерн Мюнхен и да се надяват Копенхаген и Галатасарай да завършат при равен резултат.

Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен влизат в мач след разочароващи погроми

През уикенда и двата европейски колоса минаха през срамни загуби. Баварците бяха разгромени от Айнтрахт Франкфурт в Бундеслигата с 1:5, докато "червените дяволи" паднаха с класическото 0:3 от Борнемут.

В първия мач между тези съперници от груповата фаза се стигна до същинско зрелище. Тогава срещата се игра в Германия, а домакините повеждаха в резултата с два гола разлика в три случая, но всеки път Юнайтед се доближаваше на гол пасив. В крайна сметка мачът завърши при 4:3.

Къде да гледаме Манчестър Юнайтед срещу Байерн Мюнхен?

Този дуел ще се състои на митичния "Олд Трафорд", а главен арбитър ще бъде Ешпен Ешкак от Норвегия. Двубоят ще започне в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Max Sport 3". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички