Успех над Байерн и "дяволски" късмет: Какъв е шансът на Юнайтед да се класира за елиминациите в Шампионска лига?


Успех над Байерн и "дяволски" късмет: Какъв е шансът на Юнайтед да се класира за елиминациите в Шампионска лига?
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

2526 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед се издъни и в гостуването си срещу Галатасарай от Шампионска лига, като изпусна победата след вратарски грешки. Това остави "червените дяволи" в почти невъзможна позиция и само чудо ще ги класира напред към елиминациите. На първо място, за да се надяват на такова, те задължително трябва да победят Байерн Мюнхен, който влиза раздразнен в срещата след погром с 1:5 в Бундеслигата от Айнтрахт Франкфурт.

На второ място Юнайтед ще трябва да се надява на конкретен изход от другия мач в групата, тъй като и Галатасарай, и Копенхаген са с по една точка аванс. Тоест само равенство между тях и успех за "дяволите" ще класира Тен Хаг и компания напред. Какъв обаче е шансът това да се случи? Ще разберете и с помощта на платформата за онлайн спортни залози efbet.

Манчестър Юнайтед търси задължителна победа срещу Байерн Мюнхен

Поне на хартия специалисти и анализатори дават нетолкова лоши шансове на Юнайтед в мача с Байерн. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините на "Олд Трафорд" е 2,70, докато ставката за триумф за гостите от Мюнхен е 2,50. Съответно пазарът за равенство е оценен на 2,50. Този, както и другият мач от групата, ще започнат в 22:00 часа българско време тази вечер (12.12).

Надежда за феновете на английския тим е и фактът, че Манчестър Юнайтед е непобеден в последните 11 мача у дома срещу опоненти от Германия, като в тях е записал цели 8 победи и 3 равенства. През уикенда не само Байерн изживя разочарование, след като Юнайтед бе разгромен с 0:3 от Борнемут. Това бе трета загуба за тях с този резултат в последните пет домакински мача от Висшата лига. Освен това тимът е допуснал три или повече гола в четири от петте си мача до момента в Шампионска лига.

Тен Хаг ще очаква попадения от Расмус Хойлунд, като няма играч, вкарал повече от него в групите до момента - пет попадения (Ерлинг Холанд и Алваро Мората са със същия актив). Хари Кейн пък за пореден път се изправя срещу Юнайтед, след като го прави доста години с Тотнъм. В първия мач той се отчете с гол и асистенция (4:3 в Германия).

Мачът, към който Юнайтед ще гледа с едно око в Шампионска лига

А силите в другия дуел от групата са също толкова изравнени. Там Галатасарай е гост на Копенхаген, но турският гранд е загубил само два от 11-те си мача в Европа този сезон (в това число и квалификации). Притеснително за отбора обаче е, че не е печелил два мача като гост в група в Шампионска лига от сезон 2012/13. А през тази кампания вече победи Юнайтед с 4:3 на "Олд Трафорд".

Коефициентът на efbet да повторят споменатото постижение отпреди над 10 години и да победят в Дания е 2,50, докато ставката за триумф в полза на домакините от Копенхаген е 2,75. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,90.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички