След 7 години в Манчестър Юнайтед: Играч напусна, а 98 дни след това бе изгонен от новия си клуб


След 7 години в Манчестър Юнайтед: Играч напусна, а 98 дни след това бе изгонен от новия си клуб
Снимка: Gulliver/GettyImages

1729 0

Бивш играч на Манчестър Юнайтед продължава да изживява трудни моменти в своята професионална кариера. Става въпрос за централния защитник Ерик Баи, който бе изгонен от новия си клуб - турския гранд Бешикташ.

Баи има 113 мача за "червените дяволи", в които се е отличил с един гол и една асистенция. Той бе на "Олд Трафорд" от лятото на 2016 година, когато бе привлечен от Виляреал, до септември тази година, когато премина в Бешикташ без трансферна сума (във въпросните 7 години имаше и една, която прекара под наем в Олимпик Марсилия).

Сега обаче той е един от петимата футболисти, които бяха изгонени от Бешикташ. Освен него това важи още за Венсан Абубакар, Жан Онана, Валентен Розие и Рашид Гезал. Това бе съобщено от генералния мениджър на клуба Самет Айбаба.

Те са отстранени заради слабо представяне, като е посочено, че не съвпдат с идеите на тима. Решението бе взето след поражението с 1:3 в дербито срещу Фенербахче. А Баи ще трябва да си търси нов клуб, след като бе отстранен 98 дни след пристигането си. Бранителят е на 29 години. Баи бе част от над дузината футболисти, които Манчестър Юнайтед искаше да изгони - какво стана останалите?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички