Манчестър Юнайтед измисли как да се отърве от Санчо, предложи интересна сделка на Барселона


Манчестър Юнайтед измисли как да се отърве от Санчо, предложи интересна сделка на Барселона
Снимка: Getty Images

9942 0

И Барселона, и Манчестър Юнайтед се представят под очакванията, което се отнася и за някои от звездните им играчи. Именно заради това двата клуба вече обмислят какви мерки може да предприемат. Един от тези играчи, с които Ерик тен Хаг иска да се раздели, е Джейдън Санчо, като на английското крило се твърди, че му липсва дисциплина.

23-годишният Санчо пристигна в клуба като звезда за 85 милиона евро, но беше изгонен от нидерландеца, след като преди това се бореше под ръководството на Оле Гунар Солскяер. Според "Sport", Юнайтед е наясно, че няма да може да спечели подобна сума при продажбата му.

Разменна сделка между Юнайтед и Барселона?

В резултат на това те са предложили сделка на размяна на Барселона, която би накарала Рафиня да тръгне по обратния път. Бразилецът пристигна от Лийдс Юнайтед за 58 милиона евро, но не успя да си осигури място миналия сезон, когато Усман Дембеле беше във форма, а този сезон се открои с повече слаби, отколкото добри резултати.

Каталунският всекидневник твърди, че спортният директор Деко ще има ключова дума. Ще бъде интересно да се види дали Деко ще продължи да подкрепя Рафиня, след като някога е бил негов агент.

Санчо очевидно струваше повече от Рафиня, когато премина от Борусия Дортмунд, а и все още е с три години по-млад от бразилеца. Има и аргумент да се каже, че Санчо е по-талантлив, макар и по-малко доказан от Рафиня. Последният обаче е един от малкото активи, за които Барселона може да успее да възстанови малко пари на пазара, което може да бъде от решаващо значение за облекчаване на проблемите с лимита на заплатите следващото лято. Ерик Тен Хаг вече няколко пъти заяви, че не съжалява за решението си относно Санчо и няма намерение да го промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички