Ерик тен Хаг демонстрира увереност преди Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен


Ерик тен Хаг демонстрира увереност преди Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1487 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде пресконференция преди утрешното (12.12.) домакинство срещу Байерн Мюнхен от последния кръг на груповата фаза в турнира Шампионска лига.

"Червените дяволи" са последни в Група "А" с актив от 4 точки и са задължени да победят, ако искат да се класират за 1/8-финалите, но и ще трябва да се надяват Копенхаген и Галатасарай, които имат по 5 пункта, да завършат при равен резултат.

Тен Хаг демонстрира увереност

"Способни сме да победим всеки един отбор. Утре трябва да спечелим и вярвам, че можем да го направим. Никога не мисля за негативните сценарии, макар че сега не държим съдбата си изцяло в нашите ръце. Мислим позитивно", обясни наставникът и допълни:

"Мисля, че през последните седмици показахме, че когато сме на най-доброто си ниво - можем да победим всеки. Визирам мачовете с Челси и Евертън".

"Имаше периоди в първия двубой с Байерн, в които играхме много добре. Бяхме напълно равностойни, но и допуснахме някои индивидуални грешки, които можехме да избегнем", изтъкна още треньорът на Манчестър Юнайтед.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕРой Кийн назова 10-има играчи, които не иска да вижда повече в Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички