Ливърпул - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме финала в Шампионска лига?


Ливърпул - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме финала в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

11709 0

Европейските грандове Ливърпул и Реал Мадрид излизат тази вечер един срещу друг във финала на Шампионска лига. Двубоят ще се изиграе на "Стад дьо Франс" в Париж и ще определи кой ще бъде новият носител на най-високото клубно отличие във футбола.

Четири години след финала в Киев Ливърпул и Реал отново се срещат, но и в двата клуба има коренни промени от 2018-а. "Червени" и "бели" се срещнаха и на 1/4-финалите на Шампионска лига през миналата година, когато мърсисайдци отпаднаха.

Днешният финал може да донесе рекорден 14-и трофей за Реал Мадрид в Шампионска лига или 7-и за Ливърпул, с което мърсисайдци ще се изравнят с отбора на Милан, който е втори по най-много спечелени трофеи в надпреварата.

Срещата ще започне точно в 22.00 часа българско време и ще бъде излъчена пряко в ефира на bTV Action и Max Sport 3. Финалът Ливърпул - Реал Мадрид в Шампионска лига следете НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички