Бивш френски национал разкри как се спира Бензема: Просто го дръпнете за брадата


Бивш френски национал разкри как се спира Бензема: Просто го дръпнете за брадата
Снимка: Getty Images

1688 0

Бившият френски защитник Франк Лебьоф даде съвет на Ливърпул и Юрген Клоп по тема, която вълнува много футболни специалисти. "Урокът" бе свързан с това как може да бъде спрян звездният нападател на Реал Мадрид Карим Бензема.

Освен че самият Лебьоф даде отговор на въпроса за спирането на Бензема, той дори си позволи да сравни своя сънародник с футболната легенда, а именно бразилецът Роналдо.

"Подобен въпрос ми бе зададен и преди Мондиал 1998 за Роналдо. Понякога просто трябва да вярваш, че ще се справиш и се получава. Мисля, че срещу Бензема трябва да се играе точно както аз играх срещу бразилския нападател - много агресивно", заяви французинът в интервю за "ESPN FC".

"Понякога обаче трябва да работиш и със своите съотборници, защото невинаги ще можеш да спреш страхотен нападател един на един. Ако аз се изправях срещу Бензема, щях да стоя много близо до него, без да го изпускам дори щях да го дърпам за брадата", добави шеговито Лебьоф.

Дали Юрген Клоп ще се вслуша в съвета на френския бранител - ще разберем тази събота на 28 май. Каквото и да се случи обаче шоуто на "Стад дьо Франс" ще бъде гарантирано.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Интересният коментар на легенда на Ливърпул преди финала с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички