Феновете на Ливърпул се подиграха по брутален начин с Манчестър Сити (СНИМКА)


Феновете на Ливърпул се подиграха по брутален начин с Манчестър Сити (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1851 0

Броени часове остават до началото на финала в Шампионска лига между Ливърпул и Реал Мадрид на "Стад Дьо Франс". Фенове и на двата отбора вече са окупирали френската столица Париж, а почитателите на мърсисайдци окичиха флаг с интересен слоган точно пред Айфеловата кула.

На флага са изобразени шестте титли на мърсисайдци в Шампионска лига, символът на отбора - фениксът, както и един текст, с който навярно искат да "жегнат" Манчестър Сити. 

"Просто има някои неща, които нефтът не може да купи" - гласеше флагът, поставен от феновете на "червените".

Предполага се, че с това се има предвид неуспехите на Манчестър Сити до момента в най-комерсиалния европейски турнир. Някои фенове на "гражданите" ревностно защитиха своя любим отбор, предричайки загуба за Ливърпул на финала утре (28 май).

Шоуто във Франция се очертава да бъде повече от страхотно. Два от най-големите грандове в световния футбол ще премерят сили. Реал Мадрид ще преследват трофей №14 в турнира, а Ливърпул ще направи всичко възможно да си отмъсти на мадридчани за загубата през 2018 година.

Ето кой е фаворит в мача утре според Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички