Лампард: Ще отнеме време и усилия, но Челси ще се завърне!


Лампард: Ще отнеме време и усилия, но Челси ще се завърне!
Снимка: Getty Images

1843 0

Мениджърът на Челси Франк Лампрд изрази мнение, че футболист на Реал Мадрид е трябвало да бъде изгонен по време на мача между двата тима. Както е известно, испанците спечелиха и реванша срещу "сините" и с общ резултат 4:0 се класираха на полуфиналите в Шампионска лига.

Въпросният футболист на "белите" е Едер Милитао, който получи жълт картон в 22', а в 55' главният рефер не му показа втори такъв за фал срещу Трево Чалоба.

"Не искам да се оплаквам след крайния резултат, но Милитао трябваше да получи втори жълт картон. Не искам да казвам това, което наистина мисля. На това ниво обикновено показват жълт картон", заяви легендата на лондончани.

"Хората ще говорят много за този сезон и колко успешни сме били в миналото, но реалността е, че този клуб ще се завърне. Ще отнеме време и усилия, но ще се получи. Мисля, че феновете оцениха нашата игра днес, въпреки че на моменти този сезон не го усетиха. Така че трябва да надграждаме върху това и да постигнем резултати до края на сезона", добави Лампард. А ето защо собственикът на Челси се скара с феновете преди дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички