Боели скастрил един играч на Челси пред всички, а Лампард одобрява влизането му в съблекалнята


Боели скастрил един играч на Челси пред всички, а Лампард одобрява влизането му в съблекалнята
Снимка: Getty Images

2230 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард казва, че няма проблеми с това, че собственикът на клуба Тод Боели  влиза в съблекалнята след всеки мач, въпреки докладваната гневна тирада от американеца в отбора на сините в събота. The Daily Telegraph твърди, че американецът е бил в съблекалнята на Челси след загубата на сините с 1:2 от Брайтън през уикенда. Това остави клуба на 11-то място във Висшата лига и без победа от шест срещи.

Собственикът на Челси посещава отбора след всеки мач

Изданието добавя, че Боели описал текущата форма на Челси като "смущаваща". Освен това е посочил един от по-възрастните играчи, подписан през лятото, за това, че не се представя достатъчно добре.

Говорейки преди пресконференцията на Лампард, вратарят на Челси Кепа Арисабалга каза, че Боели идва в съблекалнята след "всеки мач" – нещо, от което временният мениджър изглежда е доволен.

Лампард няма никакъв проблем с посещенията

"Имаше известна критика към стария ни собственик, че не идваше и не беше наоколо. Но това не винаги беше вярно, ако трябва да съм честен. Когато един собственик е много инвестирал в екипа и иска да помогне, за да се подобри, негово право да се намесва понякога.

"Спомням си, като играч, моментите, в които собствениците влизаха в съблекалните. Това се случи за първи път тук в Челси и никога преди не се е случвало. Спомням си, че бях щастлив, че можеш да ги докоснеш и можеш да слушаш от тях. Не мисля, че това е лошо нещо от гледна точка на идентичността на клуба и къде искате да стигнете". След загубата от Брайтън Боели влезе в пререкания с фенове на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички