Къде да гледаме звездния мач Ливърпул - ПСЖ в Шампионска лига?


Къде да гледаме звездния мач Ливърпул - ПСЖ в Шампионска лига?
Снимка: Guliver/GettyImages

3794 0

Феновете на футбола имат повод за празник във вторник, тъй като най-накрая се завръща най-комерсиалния клубен турнир - Шампионска лига. След невероятния жребий, отредил куп страхотни битки, мачовете вече стартират, а още в първия ден на надпреварата ще станем свидетели на битка между две от най-добре атакуващите селекции в света - Ливърпул срещу ПСЖ.

Двата отбора се паднаха в убийствената група C, в която са още отборите на Цървена звезда и Наполи, които също играят днес. Двата тима влизат в битката в серия от 5 поредни победи във Висшата лига и Лига 1, а двубоят обещава да е изключително интересен.

Първият мач между атакуващите селекции на Юрген Клоп и неговия "ученик" Томас Тухел е на "Анфийлд" от 22:00 часа българско време. Този мач ще се излъчва пряко в ефира на MAX Sport 2. Тези от вас, които не могат да наблюдават срещата, могат да следят Ливърпул - ПСЖ НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Загрейте за старта на Шампионска лига с материала "5 големи интриги в груповата фаза на Шампионска лига" на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички