Килиан Мбапе: Ред е да спечеля Шампионска лига с ПСЖ, възможно най-скоро


Килиан Мбапе: Ред е да спечеля Шампионска лига с ПСЖ, възможно най-скоро
Снимка: Getty Images

5835 0

Атакуващият футболист на Франция и ПСЖ Килиан Мбапе говори за целите си както с клубния, така и с националния отбор. Той направи и изказване, което "отчая" отборите, които се надяват скоро да го отмъкнат от парижани.

Мбапе сподели, че следващото ниво пред него е да спечели най-престижния европейски клубен турнир Шампионска лига. Той отбеляза, че е стигал до всички фази от турнира и че му остава само това. Но и отговори, че го очаква в настоящия си клуб.

"Следващото ниво? Да спечеля Шампионска лига. Вече съм бил на финал, полуфинал, четвъртфинал, осминафинал... Всичко освен да я спечеля. От това имам нужда. Надявам се възможно най-скоро. Къде? В ПСЖ. В отбора съм и имам договор, така че ПСЖ" - сподели той.

Мбапе призна и че все още мечтае за олимпийска титла със страната си. Макар и да не изрази сигурност, че ще присъства на Олимпийските игри в Париж през 2024-та година, призна, че се надява да бъде там.

"Не знам дали ще бъда там. Във всеки случай - надявам се да съм там. Всеки знае, че винаги съм мечтал да играя на олимпийски игри. Не зависи само от мен. Има много параметри от значение и трябва да изучим всички. Има и клубен, и национален отбор. Има и Европейско малко преди това" - сподели французинът.

През този сезон парижани отпаднаха от Шампионска лига, след като бяха отстранени от Байерн Мюнхен още на осминафиналите. След последния мач на ПСЖ пък във Франция скастриха Мбапе, но пожалиха Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички