"Ако иска, го взимаме още следобед": Иван Ракитич приветства Лео Меси в Севиля


"Ако иска, го взимаме още следобед": Иван Ракитич приветства Лео Меси в Севиля
Снимка: Guliver/GettyImages

21308 0

Бившата звезда на Барселона - Иван Ракитич, покани суперзвездата на ПСЖ и свой бивш съотборник - Лео Меси, в Севиля. Полузащитникът обеща, че неговият легендарният аржентинец ще изживее прекрасни моменти в Андалусия.

Хърватският халф стигна дори още по-далеч, заявявайки, че ръководството на Севиля би осигурило на легендата на каталунците апартамент до Севилската катедрала - най-популярната туристическа дестинация в града.

"Иска ми се Меси да дойде тук (смее се). Ако Меси иска да се наслади на футбола, живота и града, ще се озове в Севиля още този следобед. Никъде няма да намери по-добро място", категоричен беше Ракитич пред "Diario AS" и продължи.

"Всички отбори биха искали да имат Лео на всяка цена. Ако е нужно, може да го сложим в апартамент до Катедралата. Той е уникален играч и си е извоювал правото да реши какво иска да направи с бъдещето си. Всички искаме да чуем решението му, но най-важното нещо е да се наслаждава на футбола още дълго", допълни още той.

Договорът на аржентинеца с ПСЖ изтича през юни, а спекулациите покрай него не спират. Той получи рекордна оферта от саудитския Ал-Хилал на стойност 400 млн. евро годишно, но изразява желанието си да продължи в Европа. Такова желание официално предяви и бившият му клуб Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички