Карло Анчелоти обяви тактиката и нападателите на Реал за финала с Ливърпул


Карло Анчелоти обяви тактиката и нападателите на Реал за финала с Ливърпул
Снимка: Getty Images

1528 0

Реал Мадрид продължи да разгромява в Ла Лига, след като мина през Леванте с 6:0. "Белият балет" успя да реши мача още през първата част, а в срещата звездите Бензема, Родриго и Винисиус успяха да увеличат головата си сметка. Последният вкара хеттрик, а първият гол бе дело на Менди. Столичани успяха да си гарантират 35-ата титла още в края на април и така част от въпросите към Анчелоти бяха насочени към дългоочаквания финал на Шампионска лига.

Анчелоти първо се обърна към гостите от Валенсия, за които това поражение означаваше изпадане от футболния елит на Испания: "Преди да кажа каквото и да е, искам да кажа, че днес е много тъжен ден за Леванте. Сигурен съм, че тимът скоро ще се върне в Ла Лига".

Наставникът на Реал обяви, че вече е избрал и тактиката за дербито с Ливърпул: "Ще играем 4-3-3, но това може да се промени в 4-4-2. Идеята ни ще си остане същата, просто зависи от съперника и от това как искаме да пресираме".

"Винисиус и Родриго ще играят във финала. И двамата", заяви мениджърът на "викингите".

Нападателят в невероятна форма Винисиус направи интересно изказване след срещата, от което стана ясно, че е останал на терена по собствено желание. Анчелоти го е бил попитал дали има желание да играе, а бразилецът е отговорил категорично. Именно през втората част той реализира още две попадения и оформи своята тройка.

Вижте как се разви победата на Реал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички